Visita a centres d'Educació Especial

El dia 22 de novembre, el grup A de segon curs del Grau de Mestre en Educació Primària va realitzar una visita a tres centres d’educació especial, en el marc de l’assignatura de Necessitats Educatives Específiques. Els centres Colegio Patronato Fco. Esteve de Paterna, Colegio Ruiz Jiménez de València i el Centre d’Atenció Temprana AVAPACE   foren visitats amb els objectius d’observar i analitzar la realitat dels xiquets i les xiquetes amb discapacitat, conèixer de primera mà com és la seua vida diària i conèixer als distints/es professionals que atenen a aquestes persones i les seues aportacions a l’atenció dels xiquets i xiquetes.
L’alumnat elaborà un diari on demostraren la seua capacitat d’anàlisi i observació dels treballs realitzats al llarg del dia. Mostraren una especial sensibilitat durant l’experiència i elaboraren i conegueren algunes estratègies d’intervenció a l’aula.
L’experiència va estar molt productiva i emotiva perquè apropà l’alumnat de Florida Universitària un poc més a la realitat que viuen les escoles d’educació especial, donant-se compte del gran treball que realitzen així com del valor i la força que desprenen per a aconseguir que eixe alumnat tinga les mateixes oportunitats en l’àmbit de l’educació.
Des d’ací mostrem el nostre agraïment als centres i a AVAPACE, perquè ens donaren l’oportunitat de compartir amb ells i elles, durant unes hores, el treball que diàriament realitzen.
A TOTS I TOTES, ENHORABONA.

Deja una respuesta