EL CICLE DE GRAU SUPERIOR D’EDUCACIÓ INFANTIL VISITA ABACUS

El pròxim 22 de febrer, el Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil, presencial i semipresencial, realitzarà una visita a Abacus Cooperativa. Les professores encarregades de guiar esta visita seran Cristina Duart, Andrea Pons i Bárbara Vázquez.

Allí estaran esperant per a explicar-nos què és Abacus. Amb la informació que ens oferiran es pretén que l’alumnat del GSF d’Educació Infantil realitzen un treball de camp on han de fer un recorregut per tot el material que es troba al nostre abast vinculat al currículum del cicle, concretament als mòduls de Joc, Expressió i Comunicació, Didàctica i autonomia Personal. Gràcies a esta activitat es podrà valorar la importància que te fer una bona elecció a l’hora de seleccionar material per a l’educació infantil donant-li preferència a la qualitat del material.

Image

Deja una respuesta