APRENEM ANGLÈS A TRAVÉS D’UNA METODOLOGIA TILC

Aquest curs 13-14 hem apostat per dur a terme una metodologia TILC (Tractament Integrat de Llengua i Contingut) als Graus de Mestre/a en Educació Infantil i Primària. Aquest model pedagògic planteja l’aprenentatge d’una llengua diferent a l’habitual conjuntament amb el d’altres continguts no lingüístics, aprofitant al màxim els recursos personals, materials, espacials i temporals dels que hi disposem.

L’ús d’aquesta metodologia ens ha permès incorporar l’anglès com a llengua vehicular en diverses matèries, entre les quals trobem:

  • Sociologia de l’Educació.
  • Taller de Joc i la seua Didàctica a Educació Infantil.
  • Didàctica de les Ciències Naturals: Matèria, energia i màquines.
  • Didàctica de les Ciències Naturals en Educació Infantil.
  • Didàctica de les Ciències Naturals: Medi ambient, biodiversitat i salut.

Fer ús d’aquesta metodologia és fonamental per a respondre a les noves necessitats que ens planteja la societat actual. Les llengües no s’aprenen de manera aïllada, sinó que s’aprenen mitjançant el seu ús i aplicació en contextos favorables i significatius. És per això que incidim en la necessitat d’ensenyar llengües sota una visió renovada.

Per tant, hem introduït una assignatura en anglès a cada curs acadèmic, amb la finalitat de no deixar de banda l’aprenentatge de la llengua estrangera en cap curs dels Graus de Mestre/a en Educació Infantil i Primària.

Deja una respuesta