L'alumnat de 4rt acaba el periode de Pràctiques III

Després d’uns dies plens d’ il·lusió, emoció, alegria, màgia, aprenentatge… i una llista inacabable d’experiències i sentiments viscuts, l’alumnat de 4rt dels Graus de Mestre/a en Educació Infantil i Mestre/a en Educació Primària, ha finalitzat el seu últim període de Pràctiques.
Cal agrair a tots els centres i a totes les persones que fan possible aquesta vivència la seua col·laboració amb nosaltres. Gràcies per compartir la vostra experiència i per tota l’estima que doneu a l’alumnat de pràctiques.
Aquest període ha resultat encara més especial, la graduació és molt propera i, encara que el nostre últim contacte de pràctiques amb infants ha acabat, estem a punt de convertir-nos en allò que somniem.
El període d’observació ja ha passat i aquesta vegada hem intervingut molt més, ens hem trobat en situacions d’aula reals i hem hagut de respondre de manera autònoma. A més, hem programat per al nostre alumnat tallers, activitats, sessions, recursos… i hem establert vincles, compartit i aprofitat tot el que allò que teníem i que ens pot oferir allò més valuós del món: Els xiquets i xiquetes, el nostre futur.
Finalment, a partir de tot allò que hem aprés, hem pogut decidir quin tipus de mestre/a desitgem ser. Ens hem completat personal i professionalment i hem consolidat la nostra vocació.
Per això, encara que estem tristos per haver acabat, cada dia que passe podrem afirmar que som feliços perquè ara estem més prop d’aconseguir allò  que ens ompli de vida i alegria, que estimem i desitgem .
Ser mestres!

Deja una respuesta