V DECLARACIÓ EDUCATIVA DE LA UCEV

Un grup d’alumnes de 4t del Grau d’Educació Infantil ha participat en la redacció de la V Declaració Educativa de la UCEV.

Amb el títol LA SOCIETAT ACTUAL NECESSITA ESTIMAR L’EDUCACIÓ INFANTIL ja està en impremta la Cinquena Declaració Educativa de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament.

 Com en la declaració anterior, volem destacar la participació en aquest treball dels alumnes del Grau d’Educació. Un total de 7 alumnes de 4t del Grau d’Educació Infantil (Rocío Antón, Anna Furió, Noèlia Castillo, Carlos Rubiño,  Paula Soria, Laura Estruch i Sílvia Hervàs) han col.laborat, junt a una vintena de mestres de les cooperatives de la UCEV per portar endavant aquest treball.

 Vàrem començar fent un dinar pedagògic, coordinat per Paco Rodigro, on llançarem les primeres idees sobre “Somiem l’escola infantil que volem”, aquestes aportacions foren el nostre punt de partida per dur-les a les reunions del grup de treball d’UCEV.

 A partir d’ahí, hem tingut un total de quatre reunions més per redactar la declaració.  En els últims mesos heu pogut llegir en aquest bloc les diverses entrades que, Carlos Rubiño ha anat publicant sobre el desenvolupament de les reunions de treball.

 Ja per acabar, volem comentar que la presentació a la societat d’aquesta Declaració Educativa tindrà lloc el dimarts 6 de maig en un ACTE SOCIAL , del qual  rebreu la invitació més endavant.

 Podeu consultar les anteriors declaracions ja publicades en:  http://www.ucev.coop/declaracio-educativa/

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 

Deja una respuesta