COMENCEM!

Com tots els anys, Florida Universitària s’ompli de vida en aquests dies. L’afluència de colors que acompanya el bon clima es fa notar a tots els racons d’aquesta gran comunitat on tothom ens retrobem i relatem les nostres experiències estivals. Professors, professores, alumnes, treballadors… tots i totes tenim coses per contar!
Després d’aquest període d’inactivitat i descans per a molts i moltes, ens resulta difícil amollar aquesta llibertat que ens proporcionen les vacances, però quina millor manera de fer-ho que continuar amb els nostres objectius i la nostra vocació.
De tota manera, per a alleujar aquest transit iniciem el curs amb el campus preuniversitari, una manera més dinàmica de conèixer-nos millor i compartir experiències.
Mentre l’alumnat de primer comença de zero amb la dura prova de superar els seus nervis i descobrir-se a si mateixa. Els més veterans es tornen a situar i a prendre contacte amb els projectes venidors que els aguaiten al llarg del curs.
Finalment, atenent als i a les diferents persones que composem Florida Universitària, ens queda desitjar-vos un curs replet d’experiències i emocions que resulten reveladores per a les vostres vides.
Com a principi universal, la vida és un aprenentatge i, sense cap dubte, esperem que la vostra vida a Florida Universitària resulte molt profitosa i enriquidora.
Des de la Unitat d’Educació us desitgem que tingueu un bon inici de curs!

backto

Deja una respuesta