COM TREBALLAR DE MESTRE/A AL REGNE UNIT. Sessió Informativa a València.

La Xarxa  EURES  del  SERVEF  ens informa de la realització d’una sessió informativa que durà a terme l’agència UTEACH en col·laboració amb aquesta mateixa xarxa.
UTEACH és una agència de reclutament, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent que recluta professionals de fora del Regne Unit, principalment de Canadà, Irlanda i Espanya, per a la seua inserció laboral en centres educatius d’Anglaterra.
Cerca els següents perfils:
– Persones candidates amb titulació universitària en Educació Primària i nivell mínim d’anglès equivalent a C1.
– Professorat d’educació secundària que compte amb titulació universitària en especialitats de biologia, física, química, matemàtiques, arquitectura, enginyeria i informàtica.
Les persones candidates  de secundària, a més d’estar en possessió de la correcta titulació universitària, heu de tenir formació de postgrau que els capacite per a impartir classes de les especialitats anteriorment esmentades: Màster en Educació Secundària finalitzat o pròxim a finalitzar (vàlid actual alumnat del Màster) o CAP.
Per al professorat de secundària, s’exigeix un nivell mínim d’anglès equivalent a B2 alt.
Per a aquelles persones  que hàgeu completat el Màster d’Educació Secundària o CAP abans del 2014 es requereix experiència.
Si algun/a alumn/a es d’últim curs dels perfils requerits, o bé alumnat egressat, està interessat/a a assistir a aquesta sessió informativa que es durà a terme a València  el pròxim dia 11 de juliol a les 12 hores,  ha d’enviar el seu CV en ANGLÈS a:   spain@uteachrecruitment.com
Recordeu que heu de posar en l’assumpte del correu el vostre Nom i Cognoms + València
Data límit:   7 de juliol 2017.

Deja una respuesta