Conferència Telecol·laboració i MOOCs en l'àmbit universitari

Dimarts 24 d’octubre hem rebut la visita de la Dra. Marina Orsini-Jones de la Universitat de Coventry. La profesora Orsini ha oferit una conferència sobre els aspectes a a tindre en compte en la telecol·laboració pel que fa a l’aprenentatge i ensenyament de llengües estrangeres i el desenvolupament de la competència comunicativa i intercultural. Al si de la sessió, la ponent ha explicat de quina manera s’inclouen els MOOCs (Massive Online Open Courses) a les diferents accions formatives als graus i màsters de la mateixa. D’aquesta forma l’alumnat ha conegut una de les persones coordinadores del proper projecte internacional en què participarà junt a alumnat d’aquesta universitat del Regne Unit.

Entre les persones que han participat es trobava l’alumnat de la menció de llengua estrangera del grau de mestre en Educació Primària i alumnat de 2n del mateix grau així com professorat divers. 

A més a més, la nostra professora convidada ha aprofitat per conéixer l’equip de Relacions Internacionals de l’unitat d’Educació.

IMG_20171024_123112.jpg

Més informació: Abraham Cerveró, acervero@florida-uni.es

Deja una respuesta