Projecte de col.laboración amb Coventry

La passada setmana l’alumnat de la menció de llengua estrangera del grau d’Educació Primària de Florida Universitària amb la coordinació del professor Abraham Cerveró va encetar un projecte de telecol·laboració amb l’alumnat del màster d’ensenyament de l’anglés com a llengua estrangera de la Universitat de Coventry al Regne Unit sota la supervisió de la Dra. Marina Orsini-Jones. 

Durant al voltant de dos mesos l’alumnat de tercer curs reflexcionarà sobre el desenvolupament professional dels docents de llengües estrangeres i l’impacte de les TICs i, en especial, dels cursos a distancia gratuïts (MOOC en anglés). De fet, l’alumnat de totes dues universitats està fent un d’aquestos cursos que té per títol Becoming a Better Teacher.

Aquesta activitat suposa una oportunitat única de comunicació i en anglés de manera directa via skype i asíncrona via fòrum d’Open Moodle i de creació conjunta de coneixement. Igualment, aquesta col·laboració obre la porta a la recerca del paper de les TICs en aquest àmbit per l’alumnat de totes dues institucions.

IMG-20171109-WA0001.jpg

 

Deja una respuesta