VISITA A HONGRIA

El professorat de Florida Universitària viatja a Hongria
Dos de les nostres professores de la Unitat d’Educació, Almudena Buciega i Carmen Campos, ens deixen durant uns dies per a viatjar fins a Hongria, la terra dels magiars, per a compartir temes relacionats amb les seues especialitzacions i donar a conèixer la metodologia del Projecte Integrat que caracteritza a Florida Universitària. Concretament, viatjaran a la Universitat de Debrecen (Debreceni Egyeten), on visitaran aquests departaments i centres: Department of Sociology and Social Policy; Department of Pedagogy, and the Center for Higher Educational Research and Development (CHERD).
En aquesta visita a Hongria oferiran unes classes sobre els temes en els quals estan especialitzades i, com he comentat abans, sobre el nostre Projecte Integrat. Per altra banda, aprofitaran per a realitzar una xicoteta investigació sobre les característiques dels estudis de magisteri a Hongria, i sobre els diferents aspectes relacionats amb les funcions i característiques dels i de les mestres d’Infantil i Primària.
Finalment, un altre motiu de la visita és la internacionalització de Florida i la possibilitat d’establir xarxes de cooperació per a futurs projectes d’investigació.

Imatge

Esperem les vostres notícies i que gaudiu de la vostra estada a Hongria.

Jó utat kívánok!

Deja una respuesta