"TRAVELLING WITHOUT MOVING"

Al llarg d’aquesta darrera semana d’abril i durant el mes de maig ens visitaran diferents xiquetes i xiquets de dues escoles de primària. Es tracta del projecte “Travelling without moving” de l’assignatura de Cultura a l’Ensenyament de Llengües Estrangeres. El projecte consisteix a que el nostre alumnat del grau de primària de la menció de llengua estrangera faça classe per equips a l’alumnat que ens visite. Es tracta d’un viatge a algún territori en el qual l’anglès siga la primera llengua o la lingua franca.
Les sessions comencen hui de 10 a 12 i continuaran demà i el proper dimarts 5 de maig, a més de dues sessions més encara per acordar. Farem un total de 5 viatges.
No us estranyeu si veieu alumnat d’aquesta edat pel pati!
Si teniu curiositat podeu passar pel laboratori didàctic.
Més informació: Abraham Cerveró
teaching-english-to-children

Deja una respuesta