EDUREPTES: Aportem innovació a les empreses educatives

L’alumnat de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil de Florida Universitària està desenvolupant el projecte EduReptes. Mitjançant aquesta iniciativa, el nostre alumnat dóna resposta al llarg del curs a reptes plantejats per cinc empreses educatives: Ninos Gestió Educativa, Les Carolines, Dinoschool, Pal a Pal i l’Escola Infantil Príncipe Valiente.

Els objectius principals són, d’una banda, desenvolupar les competències tècniques i transversals del nostre alumnat mitjançant la metodologia Design Thinking, i d’altra banda, contribuir a millorar la realitat educativa de les diferents escoles i empreses educatives, aportant un valor afegit i generant sinergies entre l’empresa i Florida Universitària.
Com a resultat del procés d’innovació i creativitat que hem treballat al llarg del primer trimestre, l’alumnat ha presentat recentment a les empreses les propostes de les quals s’ha seleccionat una. Al segon trimestre, l’objectiu serà desenvolupar amb major profunditat la proposta de valor d’aquesta idea i dissenyar un prototip que podreu trobar en el mes de febrer en FloridaExpo.

Deja una respuesta