Virtual Exchanges and Internationalisation

Recentment l’alumnat del Grau de Mestre/a d’Educació Primària de la menció de llengua estrangera va participar al simposi «Virtual Exchanges and Internationalisation» sobre Intercanvis virtuals, telecol·laboració i internacionalització celebrat a la Facultat de Filologia, Traducció i Interpretació de la Universitat de València.

L’alumnat de Florida Universitària, acompanyat per professor Abraham Cerveró, va presentar una comunicació sobre les seues experiències als projectes BMELTET i FLoCoCo. El primer projecte gira al voltant de l’ús de MOOCs en el marc de la formació continua del professorat.

El segon, FloCoCo, promou el desenvolupament de la competència comunicativa intercultural en la formació del futur professorat de primària. A més a més, el nostre alumnat ha repassat i valorat la col·laboració presencial amb alumnat de la Universitat de Coventry (RegneUnit) i les visites a les diverses escoles d’eixa zona que van dur a terme a principis d’estiu. Al simposi ha participat alumnat i professorat de la Universitat de Coventry, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.»

Deja una respuesta