Alumnat de la Universitat de Coventry visita Florida Universitària

Recentment hem rebut la visita de l’alumnat del màster de Didàctica de l’Anglés com a Llengua Estrangera de la Universitat de Coventry (Regne Unit).

Durant la seua estada, aquest grup ha realitzat diverses activitats a Florida Universitària.

D’una banda ha compartit reflexions sobre l’aprenentatge de les matemàtiques i el tractament integrat de llengua i contingut com a enfocament metodològic al sistema educatiu. D’una altra banda, l’adquisició de llengües i el desenvolupament de la competència comunicativa intercultural han ocupat la darrera part del matí de dimecres.

Per altra banda, l’alumnat visitant han observat diverses classes d’anglés que es duen a terme en les etapes educatives al nostre campus: secundària, cicles formatius i graus. Finalment, han presenciat una classe d’anglés en Florida Idiomes i una altra amb l’anglés com a a llengua vehicular en l’educació física a l’etapa de primària.

 

Deja una respuesta