Encetem nou projecte amb la Universitat de Chapingo

El professorat de la Unitat d’Educació Loli Soto, Pilar Ortega i Eric Ortega participa en el Programa de Formació i Orientació per al Desenvolupament de la Carrera Emprenedora de la Universitat de Chapingo (Mèxic).

Aquest projecte s’ha maprés a través del Projecte de Cooperació per al Desenvolupament, amb accions educatives i orientadores per a l’empoderament de persones i territoris desfavorits, a través del desenvolupament de competències de gestió de la carrera emprenedora.

Aquest programa formatiu és una transferència del realitzat el curs acadèmic 2017-2018 amb l’alumnat de Florida Universitària en el marc del Projecte R+D + i Projecte Disseny de la carrera i gestió del talent emprenedor, coordinat per Magdalena Suárez-Ortega, de la Universitat de Sevilla i finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat en la convocatòria de 2013 realitzat conjuntament amb la Universitat de Valladolid, la Universitat de València i la UNED.

Deja una respuesta