Col·laboració Màster de Secundària

L’edició de Màster en Professorat de Secundària de Florida Universitària d’aquest curs compta amb una nova opció interessant per al seu alumnat.
Des de l’assignatura d’Innovació s’ofereix la possibilitat de realitzar unes pràctiques voluntàries a Florida Secundària dintre del treball per projectes que es realitza a tots els nivells des de 1er d’ESO fins a 1er Batxillerat.
Aquesta acció pretén donar a l’alumnat de Màster l’oportunitat de conèixer a peu d’aula l’aplicació d’aquesta metodologia que des de Florida Secundària ha vingut realitzant-se des del curs 2005/06 i evolucionant fins al moment actual on l’alumnat de 2n i 3r d’ESO compta amb assignatures pròpies anuals anomenades Projecte on s’integren els  continguts curriculars de diferents assignatures tradicionals.
Aquesta oportunitat suposa convalidar 1’5 crèdits de l’assignatura d’”Innovació docent i inici a la investigació educativa” (un 25% d’aquesta) i suposa realitzar un mínim de 15h d’ajuda a l’aula amb el professorat  de projecte.
La proposta es va presentar el passat dijous 19 a l’alumnat del Màster dintre de les classes de Carmen Campos i Ana Cristina Llorens i ja compta amb voluntaris participants. A partir de la reunió que es realitzarà a Florida Secundària l’alumnat del Màster podrà decidir a quin projecte participa i s’organitzarà el seu horari.
D’aquesta manera el professorat de projecte de Secundària també pot comptar amb ajudes extra per tal de dur endavant aquesta metodologia de treball que suposa una dispersió d’accions diferents a l’aula i fora de l’aula durant la seua aplicació.
Amb aquesta acció el Màster de Secundària afegeix valor a la seua oferta gràcies la vinculació directa que s’estableix amb  el treball a l’aula de Florida Secundària.

Deja una respuesta