L’ALUMNAT DE TECNOLOGIA DEL MÀSTER DE SECUNDÀRIA ES FORMA EN STEAM

El conjunt de més de 40 alumnes dels grups de Tecnologia del Màster de Secundària de Florida Universitària rebrà la certificació del projecte europeu STEAM4U http://steam4u.eu/ per haver participat a un seminari sobre projectes STEAM.

Aquest seminari és un dels resultats obtinguts al projecte Steam4U on Florida ha participat conjuntament amb el CRECIM de la Universitat Autònoma de Barcelona i altres socis europeus per tal d’identificar els trets que defineixen un bon projecte STEAM, on s’integren de manera interdisciplinària les disciplines de Ciències (S), Tecnologia (T), Enginyeria (E) i Matemàtiques (M) amb les Arts (A).

Una metodologia que treballa les ciències en context de forma integrada i obre la porta a alumnes que habitualment es troben exclosos d’aquestes disciplines, per la seua baixa auto-eficàcia, gràcies a la participació de les Arts.

El docent de Tecnologia hui ha de ser un docent STEAM, i a hores d’ara encara més del 60% dels futurs docents d’aquesta especialitat no coneixen aquest terme.

El nostre alumnat del Màster ja està preparat per a aquest repte.

Deja una respuesta